joi, 5 iulie 2007

Despre Sistemul sanitar

Despre Sistemul sanitar 2007-2008

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dragi prieteni si colegi,

Va trimit aceasta scrisoare pentru ca ieri seara, la OBSERVATORUL de la ora 19:00 de la Antena 1, Sabina Iosub a realizat un reportaj extraordinar, care m-a ajutat in lupta mea pentru dotarea cu aparatura de monitorizare inter-operatorie, a unei clinici de neurochirurgie din Romania.

Fara aceasta aparatura pacientii operati ( de neurinom acustico-vestibular ) sunt condamnati sa joace ruleta ruseasca cu viata lor si pot ramane mutilati pe viata. Aceasta aparatura ajuta chirurgul in timpul operatiei sa nu taie foarte aproape de nervii intra-cranieni, operatiune care poate produce sechele severe post-operatorii.

Se pare ca aparatura este disponibla doar la Sp. Bagdasar Arseni insa spitalul nu a cerut si monitoarele necesare pentru a folosi aceasta aparatura.

ACEST LUCRU ESTE INADMSIBIL INTR-O TARA CARE SE CONSIDERA CIVILIZATA SI RESPONSABILA!

Va rog sa ma ajutati sa tipam cat de tare putem, pentru ca aceasta CRIMA sa fie dezvaluita si sa se ia masuri IMEDIAT! Cred ca atunci cand observam o problema si nu spunem nimic, devenim complici asa ca va rog sa mediatizati prin orice mijloc posibil aceasta nedreptate!
.
Cred ca presa poate cu adevarat schimba ceva in Romania. Ati aratat-o de atatea ori si va rog si acum sa va demonstrati puterea!

Ganditi-va cator persoane li s-a furat zambetul in urma indiferentei unora. Nu fiti si voi indiferenti!

Am strans banii pentru operatie deci acesta nu este un anunt umanitar. Vreau sa salvam cat mai multe zambete si cred ca putem face asta numai IMPREUNA!!!

Va multumesc din suflet,

Dan Andrei Santimbreanu