joi, 12 martie 2009

Despre boli

Despre boli 2009

3 comentarii:

DD spunea...

Buna ziua,

Am cautat pe internet informatii despre cancerul pulmonar si despre tratamentele in acest caz.
Matusa mea are 69 de ani si a fost diagnosticata foarte tarziu cu cancer pulmonar.
Ni s-a recomandat tratament paleativ.

Sunt interesata de tratamente care pot ajuta fizic si care pot prelungi viata...
Ce fac alti oameni in aceeasi situatie? Ce medicamente folosesc? Care este cel mai bun sau cel mai indicat tratament?
Ce drepturi are un pacient bolnav de cancer in ultima faza? Sistemul de asigurari acopera ceva?

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.

Numai bine,
DD

eu spunea...

Pentru o mai buna informare, s-ar putea adauga la categoria "Boli": Hiperhidroza (des intalnita) si sindromul Raynaud, ambele afectiuni putand fi tratate prin Simpatectomia toracoscopica.
Sunt una dintre persoanele (30 ani) care a suferit de hiperhidroza si care a optat pt. acest tratament chirurgical (pt. axila si palma), dupa ce toate celelalte remedii au esuat. Sunt perfect sanatoasa si extrem de multumita de efectele vizibile si reale. Toate acestea datorita unui medic chirurg deosebit, care m-a tratat atat pe mine, cat si pe ceilalti pacienti, cu un adevarat profesionalism.

nonado

Unknown spunea...

V-as recomanda sa incercati analize de sange mai complexe, dintre cele care sunt mai rar executate la noi in tara (din lipsa de reactivi sau din lipsa de metode), dar se pot face in Franta la laboratoarele Merieux Biomnis
www.biomnis.com
si recoltate la unul din laboratoarele lor agreeate din Bucuresti. Pentru sugestii le puteti scrie lor chiar si in limba romana si va vor indruma catre laboratoarele lor agreate.
Eventual ati putea chiar cere parerea medicului dvs pentru a consulta catalogul lor de analize care va putea fi cerut de la International Division http://www.biomnis.com/content/view/135/352/lang,en/ Succes.